Szeptember 1-től az új előfizetés átmenetileg szünetel - mi a megoldás?

Augusztus 31-ig válassza a VIP előfizetést fél évre, és nem marad le a szekértő válaszokról és a szakmai tartalmainkról. A Tündéri Doktornéni weboldalt érő változásokról az alábbi bejegyzésben olvashat. 

Kedves Előfizetőink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy szeptember 1-től a Tündéri Doktornéni weboldal átmenetileg (előreláthatólag fél évig) nem fogad előfizetőket!

Mindez azt jelenti, hogy egyáltalán nem lesz vásárolható csomag (sem új, sem a meglévő ügyfeleknek), viszont a jelenlegi előfizetők kiszolgálása folyamatos marad.

Hogy ezidő alatt se maradjanak tündéri tanácsadás nélkül, létrehoztunk egy új, ráadásul VIP előfizetői csomagot, amivel lehetőségük van 15 kérdést feltenni és korlátlanul használni az oldal előfizetői tartalmait 6 hónapig.

Az előfizetés szünete alatt is számos új blogbejegyzés és szakmai tartalom fog készülni.

Mi a teendője?

  • Előfizetés vásárlásra augusztus 31-ig van lehetőség! Természetesen a korábban megvásárolt csomagok a lejárat dátumáig felhasználhatóak.
  • Élek a lehetőséggel és előfizetek a fél éves VIP csomagra: https://tunderidoktorneni.hu/elofizetes

Ha már próbálta és elégedett volt, akkor nem érdemes kihagynia ezt az "utolsó" lehetőséget. Ha még nem fizetett elő, most bebiztosíthatja magát az elkövetkező fél évre, mert bármilyen gyermekgyógyászati kérdésére azonnal (legkésőbb 24 órán belül) szakértői választ adunk!


Üdvözlettel: Horváthné Dr. Tajti Zsanett és a Tündéri Doktornéni weboldal csapata

Tetszett a cikk? Kérjük, oszd meg!

Hozzászólások

  1. Kósz Gyöngyi 2022.08.31. 19:51
    Jó napot! Szeretnék élni a féléves előfizetéssel de sajnos a rendszer nem engedi mivel van aktív előfizetésem (egy hónap múpva lejár) !
    Mit lehet tenni ? Köszönöm szépen!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!