Előfizetés

Előfizetési Csomagjaink

FELHÍVÁS - Az előfizetés szeptember 1-től határozatlan ideig szünetel!

Mindez azt jelenti, hogy egyáltalán nem vásárolható csomag (sem új, sem a meglévő ügyfeleknek), viszont a jelenlegi előfizetők kiszolgálása folyamatos.

Mi a különbség a három ajánlat között?

Mindegyik csomagunk tartalmazza a weboldalunk teljes szakmai adatbázisát és ismeretanyagát. Az orvosainknak feltett kérdések a csomagok szerint maximálva vannak 1, 3, 10 és 15 darabra.

Az időpont (óra, hónap) megjelölés egyfajta időkorlátot jelez, amíg felhasználhatóak az egyes vásárláskor választott csomagok, feltehetőek a kérdések.

Nem szeretnél "sorban állni", mint az orvosi rendelőben?

Ha sorban állás nélkül szeretnéd, hogy megválaszoljuk a kérdése(i)det, akkor válaszd a VIP csomagunkat. Garantáljuk, hogy orvosaink elsőként neked fognak válaszolni.

Az előfizetés menete
  1. Ha még nem vagy regisztrálva (ha már regisztráltál, jelentkezz be és kövesd a leírást a 2. ponttól) átirányítunk a regisztrációs felületünkre, ahol csak név, e-mail cím, és jelszó megadása szükséges. A gyors regisztrációhoz akár a Facebook fiókodat is választhatod.
  2. Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot és átirányítunk az OTP SimplePay biztonságos felületére, ahol bármilyen bankkártyával tudsz fizetni (a fizetés csak ilyen módon lehetséges). Sikeres, vagy sikertelen tranzakció esetében egyaránt a rendszer figyelmeztető üzenet ad, illetve e-mailben is jelzi a vásárlást.
  3. A számlázást a www.szamlazz.hu rendszere azonnal elvégzi és sikeresség esetén automatikusan tőlük e-mailben megkapod a számlát.
  4. Végül az "Előfizetés" menüben felteheted a kérdése(i)det és korlátlanul böngészheted a portálunkat, míg le nem jár az időkorlát.

Fontos
A fel nem használt kérdés a lejárat után elvész, vagyis nem vihető tovább a következő előfizetésbe. Míg nem jár le az időkorlát, újabb előfizetés megvásárlására nincs lehetőség.