Nagy Sarolta

gyógytornász, fizioterapeuta

Nagy Sarolta

A diplomám megszerzése után pályámat Orosháza - Gyopárosfürdőn kezdtem a Mozgásszervi és Balneoterápiás intézetben. Majdnem 2 éves ottlétem után, egy évre Franciaországba költöztem, ahol egy gyermekotthonban tartottam, főleg idegrendszeri sérült gyermekeknek gyógytorna foglalkozást. Hazatérésem után egyéni vállalkozóként először házi betegápolásban kezdtem el dolgozni, majd egy szegedi gyógytornarendelő szakmai csapatához csatlakoztam. Jelenleg a munkám főleg a rendelőben zajlik, ahol csecsemőkkel, gyermekekkel, kismamákkal, szülés utáni komplex rehabilitációval, valamint gerincferdülés kezelésével foglalkozom. 

Az elmúlt évek a munka mellet, tudásom gyarapításával is telt, mely terápiák segítségével még speciálisabban tudok a hozzám forduló családoknak, anyukáknak segítséget nyújtani.

Terveim között szerepel további tanfolyamok elvégzése, valamin egy olyan szakmai team kialakítása, ahol a tanulási-, és viselkedészavaros valamint szenzoros zavarokkal küzdő gyermekeknek és családjuknak teljes körű segítséget tudunk nyújtani.

Szakmai tanulmányaim:

2018-2019.. Dinamikus szenzoros integráció terápia – Ayres terápia
2018. Kismama – taping
2018. Mummy Tummy Training – Szülés utáni komplex rehabilitáció
2017. 3D Scoliosis (Schroth) Terápia Tanfolyam – Frissítő kurzus
2017. SMR Tanfolyam
2016. Mesure de la Fonction Motrice pour les Maladies Neuromusculare, Franciaország
2016. Attestetion Presence, Franciaország
2015. 3D Scoliosis Terápia Tanfolyam a Schroth Renszer alapján,
2014. K-Active Taping Tanfolyam, Modul 1